Ideale gastheer voor Technisch Professionals

Werkwijze

"Een tevreden uitzendkracht is een tevreden klant"

Europrofessionals verzorgt de complete dienstverlening voor zowel de klanten als voor de uitzendkrachten. De dienstverlening gaat van het aanvragen van het Burger Service Nummer (BSN) tot het huisvesten van de uitzendkrachten.

Bij aankomst in Nederland wordt voor de uitzendkracht, indien zij nog niet in het bezit zijn van een BSN, zo spoedig mogelijk een BSN aangevraagd. De uitzendkracht wordt gewezen op het belang van een ziektekostenverzekering en is in de gelegenheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering van Europrofessionals. De uitzendkrachten worden wekelijks verloond en het salaris wordt per bank overgemaakt naar het door de uitzendkracht opgegeven rekeningnummer. Indien de uitzendkracht geen bankrekening heeft, zal Europrofessionals de uitzendkracht begeleiden bij het openen van een nieuw bankrekeningnummer.

De uitzendkrachten worden gehuisvest in goede woningen die door Europrofessionals worden gehuurd. De uitzendkracht betaalt hier een reële vergoeding voor. De huisvesting voldoet aan de wettelijke regels en is voorzien van alle noodzakelijke gebruiksvoorzieningen.

Voor het woon-, werkverkeer bezit Europrofessionals 50 leaseauto's en een aantal eigen auto's. Deze worden ter beschikking gesteld aan de uitzendkrachten.

Voor aanvang van de werkzaamheden stuurt Europrofessionals haar klanten alle benodigde bescheiden. Dit zijn de persoonsgegevens van de uitzendkracht, het BSN, de Algemene Voorwaarden, een Inleenovereenkomst en alle noodzakelijke certificaten.

Mochten er opleidingen vereist zijn voor het uitoefenen van de werkzaamheden, dan kunnen onze uitzendkrachten hier natuurlijk voor worden opgeleid. Te denken valt hierbij aan heftruckcertificaten, VCA opleidingen of opleidingen met betrekking tot hygiëne.

Europrofessionals heeft Poolse voorwerkers in dienst die de Nederlandse, Duitse en Engelse taal machtig zijn. Zij staan 24 uur per dag klaar voor onze uitzendkrachten! Mochten er problemen zijn ten aanzien van de gezondheid, begeleiden wij hen naar de eerste hulp, huisarts of tandarts en zorgen wij voor de administratieve afwikkeling.